Nieuwe website

19 december 2018

Van het werk achter de schermen heeft u niets gemerkt, aangezien de oude website tot het laatste moment online is kunnen blijven. Maar nu is hij er dan. Met TROTS kunnen we u de NIEUWE WEBSITE laten zien.

Zo'n acht maanden geleden werd het idee geboren om de website van Prodas te gaan vernieuwen. Bij dit vernieuwingstraject werd als uitgangspunt meegenomen dat alle Prodas scholen in dit traject zouden meegaan om te komen tot een duidelijke en uniforme uitstraling.

Begonnen werd met een een inventarisatie van wensen en ideeën en toen dit was afgerond, kon de aanbesteding van start gaan. Uiteindelijk is gekozen voor 'Keistoer Interactieve Media' en kon de bouw van start gaan. 

Toen de Prodas website gelanceerd werd, kon gestart worden met de bouw van de scholensites. Op de verschillende scholen moesten vervolgens weer werkgroepen aan de slag met de vulling, waarbij iedere school ook eigen keuzes kon maken wat indeling betreft. De totale uitstraling moest uiteraard wel overeind blijven.

Deze week was het dan zover. Alle Prodas scholen hebben hun nieuwe website online staan, zonder dat gebruikers hinder hebben gehad van het werk achter de schermen.

Ook de website van LeerRijk staat sinds dinsdag 18 december online. Na de jaarwisseling zal de werkgroep op onze school de site goed gaan volgen, om deze zo actueel mogelijk te houden.

Terug naar overzicht